Fri frakt på alla köp över 3 000:-   |   Snabb leverans 7-10 dagar med hemkörning   |   1 års garanti   |   Personlig service på 0322-209959

Monty - Trehjuliga cyklar & elcyklar av högsta kvalitet


Hos oss finner du olika trehjuliga cyklar och andra alternativ

På monty.se säljer vi endast kvalitetscyklar vilket betyder att det är cyklar som genomgått våra rigorösa kvalitetstester. Vi som driver monty.se har en gedigen cykelbakgrund och vet vad som krävs av en cykel för att det ska kunnat kallas kvalitet. Vi har valt leverantörer från Europa och marknadsför främst Monty som är ett spanskt märke som har sin bakgrund inom trial. Idag är Monty cyklar ett av de mest erkända märkena för kvalité i branschen och representeras av flertalet elitcyklister och världsmästare världen över, framförallt i Trial.

Läs mer om Montys historia genom att klicka här »

Våra trehjuliga cyklar och elcyklar tillverkas i Europa

Våra cyklar är tillverkade i Europa, närmare bestämt i Spanien och Tyskland. Vi har under åren kompletterat vårt sortiment från varumärkena Monty och Etnnic från Spanien, med Pfiff från Tyskland som marknadsför sina cyklar under varumärket Pfau-tec.

Cyklar från Pfiff som tillverkas i Tyskland är vårt absoluta toppsegment och är cyklar ammv absoluta toppkvalitet. Vill du ha det bästa så finns det inget alternativ, Pfau-tec är det som gäller!

På Monty.se har vi ett brett sortiment av cyklar, allt från trehjuliga cyklarhopfällbara cyklar till tvåhjuliga elcyklar av toppkvalité. Kundservice och nöjda kunder har alltid stått i fokus och ryktet som byggts upp genom åren har krävt hårt arbete. I Sverige säljer vi i dagsläget endast cyklar online, men bor du nära Alingsås så kan du boka en tid och besöka oss i vårt Showroom. Har du några frågor på någon av våra modeller eller reservdelar?

Ring oss idag eller skicka ett mail genom att klicka här » 

 

Monty Trehjuliga elcyklar för vuxna