Fri frakt på alla cyklar över 3000:-    -    Leveranstid 7-10 dagar med hemkörning

P.g.a situationen i Europa med Covid-19 kan leveranser bli försenade. Vi ber er ha överseende med detta. 

Cyklar och elcyklar online av högsta kvalitet!

På monty.se säljer vi endast kvalitetscyklar vilket betyder att det är cyklar som genomgått våra rigorösa kvalitetstester. Vi som driver monty.se har en gedigen cykelbakgrund och vet vad som krävs av en cykel för att det ska kunnat kallas kvalitet. Vi har valt leverantörer från Europa och marknadsför främst Monty som är ett spanskt märke som har sin bakgrund inom trial. Idag är Monty cyklar ett av de mest erkända märkena för kvalité i branschen och representeras av flertalet elitcyklister och världsmästare världen över, framförallt i Trial.

Vi har under åren även kompletterat vårt sortiment med Torrot samt Pfiff från Tyskland som marknadsför sina cyklar under varumärket Pfau-tec. Cyklar från Pfiff som tillverkas i Tyskland är vårt absoluta toppsegment och är cyklar av absoluta toppkvalitet. Vill du ha det bästa så finns det inget alternativ, Pfau-tec är det som gäller!

Läs mer om Montys historia genom att klicka här »

Tillverkas i Europa

Våra cyklar tillverkas i Europa, närmare bestämt i Spanien och Tyskland. På Monty.se har vi ett brett sortiment av cyklar, allt från trehjuliga cyklarhopfällbara cyklar till Elcyklar av toppkvalité. Kundservice och nöjda kunder har alltid stått i fokus och ryktet som byggts upp genom åren har krävt hårt arbete. I Sverige säljer vi i dagsläget endast cyklar online. Har du några frågor på någon av våra modeller eller reservdelar?

Ring oss idag eller skicka ett mail genom att klicka här »