Fri frakt på alla cyklar över 3000:-    -    Leveranstid 7-10 dagar med hemkörning

Obs! Pga. situationen i Europa med Coronaviruset så kan leveranser bli försenade, vi ber om överseende med situationen och för eventuellt förlängda leveranstider.

Cyklar och elcyklar online av högsta kvalitet!

På monty.se säljer vi endast kvalitetscyklar vilket betyder att det är cyklar som genomgått våra rigorösa kvalitetstester. Vi som driver monty.se har en gedigen cykelbakgrund och vet vad som krävs av en cykel för att det ska kunnat kallas kvalitet. Vi har valt leverantörer från Europa och marknadsför främst Monty som är ett spanskt märke som har sin bakgrund inom trial. Idag är Monty cyklar ett av de mest erkända märkena för kvalité i branschen och representeras av flertalet elitcyklister och världsmästare världen över, framförallt i Trial.

Vi har under åren även kompletterat vårt sortiment med Torrot samt Pfiff från Tyskland som marknadsför sina cyklar under varumärket Pfau-tec. Piff som är cyklar som tillverkas i Tyskland är vårt absoluta toppsegment och är cyklar av absoluta toppkvalitet. Vill du ha det bästa så finns det inget alternativ, Pfau-tec är det som gäller!

Läs mer om Montys historia genom att klicka här »

Tillverkas i Europa

Våra cyklar tillverkas i Europa, närmare bestämt i Spanien och Tyskland. På Monty.se har vi ett brett sortiment av cyklar med allt från Trialcyklar och Mountainbikes till trehjuliga cyklarhopfällbara cyklar och Elcyklar av toppkvalité. Kundservice och nöjda kunder har alltid stått i fokus och ryktet som byggts upp genom åren har krävt hårt arbete. I Sverige säljer vi i dagsläget endast cyklar online. Har du några frågor på någon av våra modeller eller reservdelar?

Ring oss idag eller skicka ett mail genom att klicka här »