Kontakta kundservice
031 - 314 75 20

Kvalitéts cyklar

Viktor Fredriksson
Svensk Juniormästare

Viktor SM Guld 2013

Monty Sverige sponsrar regerande mästaren i Trialcykling.

under säsongen 2015 och 2016 sponsrar vi Viktor med en Monty M5 trialcykel.

Köpvillkor

Allmänna villkor

Kunduppgifterna ska vara korrekta och alla obligatoriska fält ifyllda. Du får enbart handla i ditt eget namn. Försäljning sker enligt konsumentköplagen (SFS 1990:932), köplagen (SFS 1990:931) samt distansavtalslagen (200:274). Du hittar mer information hos Konsumentverket.

Frakt

Frakt ingår vid köp av samtliga cyklar över 3 000 kr, för övriga cyklar tillkommer en frakt på 300 kr. För reservdelar tillkommer frakt om 200: -

Leveransvillkor och montering

Leverans

Vi skickar varorna nästkommande vardag efter beställd order och leverans sker med fraktbolaget Seur, leveranstiden är ca 7-10 arbetsdagar. Godset levereras hem till din dörr (vid cykelleverans).

Montering

Din elcykel leveras i kartong. Enkel montering av stora delar såsom styre, framhjul, sadel och pedaler utförs av dig som kund. Växlar och bromsar är redan monterade och förinställda.
Har du några frågor? Skicka ett e-mail till info@monty.se eller ring på 031-314 75 20.

Service och Garanti

Du har 1 års garanti på cyklarna, Garanti omfattar fabrikations- och materialfel och gäller själva varan - inte eventuella följdskador eller slitage.
Skador orsakade av felaktig användning, försummelse, otillräcklig skötsel och underhåll, krasch, för hög belastning, ändringar i ram eller gaffel eller montering eller ändring av ytterligare produkter är undantagna från garantin. Skador orsakade av hopp eller andra stora belastningar omfattas inte heller av garantin.
Vi samarbetar med ett antal cykelverkstäder runt om i landet som vi anlitar och rekommenderar vid behov. Vid returer under garantin så ansvarar kunden själv för själva emballaget, dock så står Monty för frakten.

Ångerrätt

Du har enligt gällande lag rätt att ångra ditt köp inom 14 kalenderdagar från det att du tagit emot varan. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen. Du hittar mer information hos Konsumentverket. Varan ska returneras oanvänd och oskadad i originalförpackning. Bifoga också följesedel och kvitto. Du står för returfrakten och eventuella transportskador. Ofullständigt frankerade paket och paket skickade mot postförskott löser vi inte ut.

Fyll i och skicka in denna ångerblankett: 

http://www.konsumentverket.se/Global/Konsumentverket.se/Best%C3%A4lla%20och%20ladda%20ner/Lagar/Dokument/%C3%85ngerblankett_Konsumentverket_140613.pdf

Finns även att hämta som word-doc här: 

http://publikationer.konsumentverket.se/sv/publikationer/lagarregler/lagar/2angerblankett.html

Reklamationsrätt

På samtliga produkter har du lagstadgad reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot varan.
Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta monty.se så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar om varan är skadad vid leverans. Vi står självklart för frakten vid felleveranser samt reklamationer.

Du kan läsa om reglerna här och här

Betalningsvillkor

Faktura

När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen görs för att säkerställa att personen verkligen är den han utsäger sig för att vara, en faktureringsavgift på 29 kr tillkommer på alla fakturabeställningar. Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med (det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr) samt dröjsmålsränta med 2 % per månad + gällande referensränta.

Konto / Delbetalning

Vi erbjuder två olika sätt för att delbetala din faktura. Via kontoalternativet kan du betala 1/24 av totalbeloppet eller minst 50kr per månad (i upp till 24 månader). Fullständiga kontovillkor finns att läsa här: https://klarna.com/pdf/kontovillkor.pdf
Det andra alternativet är att delbetala till en fast månadskostnad i 6,12 eller 36 månader. Du avgör själv vilket utav de olika alternativen som passar bäst för dig. Vid båda alternativen tillkommer alltid en faktureringsavgift på 29kr.

Båda delbetalningsalternativen sköts av vår samarbetspartner, Klarna AB. Det sker en kreditprövning eventuellt en kreditupplysning på ditt personnummer när du väljer att delbetala. Vid kreditupplysning skickas en kopia på denna per post.

Uppläggningsuppgifter

3 mån: 95 SEK
6 mån: 295 SEK
12 mån: 395 SEK
36 mån: 395 SEK

Kortbetalning (VISA/Mastercard)

Väljer du att betala mot bankkort/Betalkort så tillkommer det ingen extra avgift för betalningsformen. Vi accepterar för närvarande enbart VISA och MasterCard. När du betalar med kort hanteras betalningen av vår betalningspartner PayEx för att garantera snabb och säker betalning.
Monty sparar ALDRIG några uppgifter gällande ditt kontokort! All information skickas krypterad via säkrade servrar (SSL/HTTPS) PayEx ansvarar för att all betalningsinformation hanteras enligt gällande PCI-standard (läs mer om vad PCI DSS innebär här).

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser OK ut, skulle det vara något du undrar över så kontakta vår kundtjänst omedelbart. Det är bra om du sparar order- bekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundtjänst, när du kontaktar oss är det bra om du har kundnr/ordernr antecknat. Vill du annullera eller ändra något i din order så ber vi dig att höra av dig till vår kundtjänst så snart som möjligt. Då våra leveranser sker så fort som vi hinner så är det dessvärre inte alltid så att vi har möjligt att ändra i ordern, men vi kollar gärna på det åt dig!

 

Monty Sverige (E-Brands Group AB)  |  Orgnummer: 556685-4757  |  Tel: 031 - 314 75 20  |  Epost: info@monty.se  |  © COPYRIGHT 2014 MONTY SVERIGE