Kontakta kundservice
031 - 314 75 20

Kvalitéts cyklar

Viktor Fredriksson
Svensk Juniormästare

Viktor SM Guld 2013

Monty Sverige sponsrar regerande mästaren i Trialcykling.

under säsongen 2015 och 2016 sponsrar vi Viktor med en Monty M5 trialcykel.

Om Monty

Monty cyklar grundades 1983 av Pere Pi, en entreprenör och niofaldig spansk mästare i motorcross och Trial. Pere kombinerade sina erfarenheter från tävlingsbanan med kunskaper från 25 års arbete som teknisk designer hos Montessa Motorcykles som bas för att skapa en högkvalitativ trialcykel.

Den första Montycykeln var en trialcykel skapad åt Peres son Ot. Cykeln blev en omedelbar succé och tillverkades under de första åren av Montessa Motorcycles. För att kunna utveckla nya modeller och producera cyklar med högsta kvalitet togs beslutet snart att producera alla Montycyklar i en egen fabrik i Spanien. Märket har expanderat från att endast tillverka trialcyklar till att även bygga Mountainbikes och standardcyklar för gatbruk. Alla cyklar håller dock samma höga kvalitet och innovationsnivå som den första cykeln Pere en gång byggde åt sin son.

Montys cyklar säljs numera i över 30 länder över hela världen. De största marknaderna förutom Spanien är England och Japan. Ett bevis på Montys nytänkande är de nya produktlinjerna med elcyklar. Dessa högkvalitativa två- och trehjulingar innehåller de bästa komponenter som finns att tillgå på marknaden, inklusive Lithium-Jonbatterier som ger upp till 11 mils räckvidd (eller som att cykla Stockholm-Västerås på en laddning).

 

Monty Sverige (E-Brands Group AB)  |  Orgnummer: 556685-4757  |  Tel: 031 - 314 75 20  |  Epost: info@monty.se  |  © COPYRIGHT 2014 MONTY SVERIGE